Vegeburger Texas z papryką grillowaną i sosem barbecue
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
30 minut
Składniki
Yummy Vegeburger Texas
1 sztuka
Bułka burgerowa
1 sztuka
Duet grillowanej papryki w paskach Service+
50 g
Ser cheddar
1 plaster
Sałata rzymska
3 plastry
Sos BBQ
do smaku
Wędzona papryka
do smaku
Sposób przygotowania:
Tostować bułkę na suchej patelni, burger podgrzać zgodnie z przepisem na opakowaniu. Paprykę podsmażyć na suchej patelni.
Na maśle przesmażyć liście sałaty razem z wędzoną papryką. Smarować ciepłą bułkę sosem. Nałożyć sałatę rzymską, burger, ser i paprykę. Całość zamknąć drugą połówką bułki.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację