Outsourcing w gastronomii - czy to się opłaca?
Co zrobić, gdy niektóre działania w lokalu gastronomicznym stają się zbyt czasochłonne lub kosztowne?
więcej
Co zrobić, gdy niektóre działania w lokalu gastronomicznym stają się zbyt czasochłonne lub kosztowne?
więcej
Naucz się zapobiegać marnowaniu żywności wprowadzając odpowiednią politykę zarządzania odpadami (waste management).
więcej
Czujesz, że podatki w gastronomii spędzają Ci sen z powiek? 5%, 8%, a może 23%? Jak określić właściwy procent podatku definiując menu w systemie POS?
więcej
Nie oszczędzaj na jakości - są lepsze sposoby! Wielu właścicieli restauracji traci czujność w kwestii ponoszonych kosztów.
więcej
Masz wrażenie, że być może nie do końca kontrolujesz koszty w swojej działalności? Weź pod lupę wszystkie koszty i poznaj narzędzie, które pozwoli opanować finansowy chaos.
więcej
Food cost? Niemal każdy specjalista z branży gastro definiuje to pojęcie inaczej. Czy na pewno food cost powinien oscylować na poziomie 30%? I czy na pewno umiemy go dobrze policzyć? Food cost krok po kroku.
więcej
Zastanawiasz się, jak wykorzystać lato, aby przyciągnąć nowych klientów i jednocześnie zapewnić swojej restauracji jak najwyższą rentowność?
więcej
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację