Bowl z grillowaną dynią i kaszą bulgur
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
30 minut
Składniki
Dynia grillowana Service+
1000 g
Kasza bulgur
1000 g
Mix sałat
700 g
Gotowane kasztany
400 g
Piklowane mirabelki
wg uznania
Ser labneh
1000 g
Orzechy laskowe
300 g
SOS
Ocet jabłkowy
100 ml
Olej z orzechów włoskich
15 ml
Musztarda
8 g
Sól, pieprz
wg uznania
Sposób przygotowania:
Dynię Grillowaną oraz Kaszę Bulgur pozostawić do rozmrożenia według sposobu podanego na opakowaniu.
Kasztany obrać, orzechy laskowe drobno pokroić. Mirabelki pokroić na połówki.
Składniki na sos połączyć, a następnie użyć do polania sałatki.
Sposób podania:
Ułożyć Dynię Grillowaną, Kaszę Bulgur, mix sałat oraz gotowane kasztany w naczyniu obok siebie. Dodać ser labneh.
Ułożyć na wierzch orzechy laskowe i piklowane mirabelki.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację