Komosa ryżowa z kaszą bulgur z carpaccio z makreli
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
30 minut
Składniki
Komosa ryżowa Service+ (Quinoa)
250 g
Kasza bulgur
250 g
Groszek zielony Minute®
80 g
Filet z makreli
400 g
Majonez
30 g
Pomidorki koktajlowe
100 g
Tymianek
do smaku
Sól, pieprz
do smaku
Oliwa z oliwek
do smaku
Sposób przygotowania:
Komosę Ryżową i Kaszę Bulgur przygotować na patelni według sposobu podanego na opakowaniu. Groszek podgrzać do temp. 70°C wewnątrz produktu i doprawić solą.
Pomidory koktajlowe zmiksować z oliwą, solą i pieprzem.
Makrelę filetować i pokroić na kawałki, zamarynować w oliwie, pieprzu i tymianku.
Sposób podania:
Carpaccio z makreli podawać z kleksem majonezu, sałatką z Kaszy Bulgur i Komosy Ryżowej, coulis pomidorowym i groszkiem.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację