Mix warzyw Brunoise
Liczba porcji
20 porcji
Czas przygotowania
15 minut
Składniki
Brunoise brokuły
według uznania
Brunoise duet cukinii
według uznania
Brunoise duet marchewki
według uznania
Brunoise kalafior
według uznania
Różne rodzaje kasz
opcjonalnie
Oliwa smakowa
do smaku
Czosnek
do smaku
Zioła
do smaku
Ryby
według uznania
Owoce morza
według uznania
Mięso
według uznania
Sposób przygotowania:
Wymieszać każdy rodzaj Brunoise z dowolnymi dodatkami smakowymi.
Rozłożyć do pojemnika GN, włożyć do pieca na 8 min, 140°C i 80% pary.
Na wierzchu ułożyć dowolne dodatki, ryby, owoce morza, mięso.
Sposób podania:
Brunoise stanowią szybką i różnorodną alternatywę dla dodatków skrobiowych i mącznych, świetnie absorbując smaki i aromaty. Przez długi czas utrzymują żywe naturalne kolory. Są doskonałe do sporządzania sals warzywnych, wegańskich okras np. do pierogów oraz jako składnik farszu.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację