Poké z komosy ryżowej, cieciorki i brokułów, z falafelem, marchewką i pomidorkami koktajlowymi

Składniki

Komosa ryżowa Service+ (Quinoa)

2500 g

Brokuły Minute®

500 g

Młoda Marchewka Cała MINUTE®

500 g

Falafel z cieciorki i kukurydzy

1000 g

Cieciorka pakowana próżniowo

300 g

Pomidorki koktajlowe

200 g

Prażona cebula

do dekoracji

Sos sojowy

do smaku

Oliwa z oliwek

wg uznania

Liczba porcji

10 porcji

Czas przygotowania

30 minut

Składniki

Komosa ryżowa Service+ (Quinoa)

2500 g

Brokuły Minute®

500 g

Młoda Marchewka Cała MINUTE®

500 g

Falafel z cieciorki i kukurydzy

1000 g

Cieciorka pakowana próżniowo

300 g

Pomidorki koktajlowe

200 g

Prażona cebula

do dekoracji

Sos sojowy

do smaku

Oliwa z oliwek

wg uznania

Sposób przygotowania:

Wszystkie składniki z oferty Bonduelle Food Service przygotować według sposobu podanego na opakowaniu.

Pomidorki koktajlowe podzielić na ćwiartki.

Sposób podania:

Wszystkie składniki ułożyć w miseczce, posypać prażoną cebulką i polać sosem sojowym oraz oliwą z oliwek.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację