Poké z komosy ryżowej, cieciorki i brokułów, z falafelem, marchewką i pomidorkami koktajlowymi
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
30 minut
Składniki
Komosa ryżowa Service+ (Quinoa)
2500 g
Brokuły Minute®
500 g
Młoda Marchewka Cała MINUTE®
500 g
Falafel z cieciorki i kukurydzy
1000 g
Cieciorka pakowana próżniowo
300 g
Pomidorki koktajlowe
200 g
Prażona cebula
do dekoracji
Sos sojowy
do smaku
Oliwa z oliwek
wg uznania
Sposób przygotowania:
Wszystkie składniki z oferty Bonduelle Food Service przygotować według sposobu podanego na opakowaniu.
Pomidorki koktajlowe podzielić na ćwiartki.
Sposób podania:
Wszystkie składniki ułożyć w miseczce, posypać prażoną cebulką i polać sosem sojowym oraz oliwą z oliwek.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację