Sałatka z Pepitkami i grillowaną papryką
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Pepitki z grochu łuskanego & cukinii
30 g
Buraczki czerwone w plastrach pakowane próżniowo
60 g
Duet grillowanej papryki w paskach Service+
30 g
Rukola
40 g
Ser pleśniowy
40 g
Maliny
20 g
Figa
10 g
Majonez
5 g
Sposób przygotowania:
Pepitki gotować w osolonej wodzie w proporcji 5/1 przez 8 minut. Przelać zimną wodą. Odstawić.
Paprykę rozmrozić. Ser pleśniowy pokroić w kostki, figi w ćwiartki.
Sposób podania:
Buraki rozłożyć na talerzu. Paprykę podsmażoną, rukolę i Pepitki połączyć i ułożyć na burakach. Posypać serem fetą i malinami. Udekorować figami oraz majonezem.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację