Sałatka z Czerwonej Fasoli

Składniki

Czerwona fasola pakowana próżniowo

400 g

Papryka świeża czerwona

30 g

Czosnek

60 g

Ketchup

1-2 ząbki

Sos Tabasco

2 łyżki

Oliwa z oliwek

160 g

Sałata rzymska

do smaku

Natka pietruszki

1/2 główki

Sól

1 pęczek

Pieprz

do smaku

Liczba porcji

4

Czas przygotowania

15 minut

Składniki

Czerwona fasola pakowana próżniowo

400 g

Papryka świeża czerwona

30 g

Czosnek

60 g

Ketchup

1-2 ząbki

Sos Tabasco

2 łyżki

Oliwa z oliwek

160 g

Sałata rzymska

do smaku

Natka pietruszki

1/2 główki

Sól

1 pęczek

Pieprz

do smaku

Sposób przygotowania:

Boczek pokroić w paski i podsmażyć. Na tej samej patelni podsmażyć cebulę, paprykę, czosnek, keczup. 

Sposób podania:

Fasolę połączyć z pozostałymi składnikami i całość doprawić do smaku solą i pieprzem.

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

Czerwona fasola pakowana próżniowo

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację