Sałatka z Czerwonej Fasoli
Liczba porcji
4
Czas przygotowania
15 minut
Składniki
Czerwona fasola pakowana próżniowo
400 g
Papryka świeża czerwona
30 g
Czosnek
60 g
Ketchup
1-2 ząbki
Sos Tabasco
2 łyżki
Oliwa z oliwek
160 g
Sałata rzymska
do smaku
Natka pietruszki
1/2 główki
Sól
1 pęczek
Pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Boczek pokroić w paski i podsmażyć. Na tej samej patelni podsmażyć cebulę, paprykę, czosnek, keczup.
Sposób podania:
Fasolę połączyć z pozostałymi składnikami i całość doprawić do smaku solą i pieprzem.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację