Sałatka z komosy ryżowej i kaszy bulgur z podsmażonymi bakłażanami, suszonymi pomidorami, kaparami, czarnymi oliwkami i anchois
Liczba porcji
1 porcja
Czas przygotowania
40 minut
Składniki
Komosa ryżowa Service+ (Quinoa)
500 g
Kasza bulgur
500 g
Bakłażany grillowane Service+
300 g
Czarne oliwki
60 g
Suszone pomidory
60 g
Anchois
30 g
Sól, pieprz
do smaku
Olej
do smażenia
Sposób przygotowania:
Komosę Ryżową i Kaszę Bulgur przygotować według sposobu podanego na opakowaniu. Bakłażana pokroić na kawałki i podsmażyć na patelni, doprawić solą i pieprzem. Oliwki i suszone pomidory pokroić w paski julienne.
Sposób podania:
Zmieszaną Komosę Ryżową i Kaszę Bulgur podawać z podsmażonymi bakłażanami, suszonymi pomidorami, oliwkami i anchois.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację