Tarta ze szparagami i porem
Liczba porcji
4
Czas przygotowania
60 minut
Składniki
Szparagi zielone
300 g
Por
4 małe szt.
Masło
1 łyżeczka
Oliwa
1 łyżeczka
Ciasto francuskie chłodzone
1 płat
Mleko
80 ml
Jajko
2 szt.
Ser Gruyere
110 g, tarty
Tymianek
1 łyżeczka
Natka pietruszki
1 łyżeczka
Sól
do smaku
Pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Falafele z cieciorki i kukurydzy przygotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Łososia upiec na grillu.
Sposób podania:
Cząstki łososia, falafele, połówki truskawek i borówki układamy na talerzu. Dekorujemy serkiem kremowym, mikro ziołami i pokruszoną pietruszką. Polewamy oliwą z oliwek.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację