Brukselka Minute®
GAMA
Masa netto
2500 g
Liczba porcji w opakowaniu
17
Masa netto po odsączeniu zalewy
–
data przydatności
24 miesiące
opakowanie zbiorcze
4 szt.
Charakterystyka produktu
Brukselka MINUTE® Bonduelle jest drobna, wyprodukowana na bazie młodych główek, dzięki czemu nie jest gorzka, a jej skórka jest bardzo delikatna.
Składniki
Brukselka.
Alergeny
Może zawierać: Seler i produkty zawierające seler.
Sposób przygotowania
PIEC KONWEKCYNY: piec w temp. 180°C przez 12 minut dla 2,5kg mrożonego produktu w GN.
W nieogrzanym piekarniku konwekcyjnym: piec w temp. 120°C przez 45 minut dla 2,5 kg zamrożonego produktu w odsłoniętym GN.
KUCHENKA MIKROFALOWA: 10 minut na 500g zamrożonego produktu na przykrytym talerzu przy mocy 800W.
PIEC PAROWY: piec w temperaturze 100°C 7 minut dla 2,5kg mrożonego produktu w GN.
PATELNIA: smażyć 10 minut na 500g mrożonego produktu ciągle mieszając.
Obowiązkiem każdego użytkownika jest ścisłe przestrzeganie sposobu przygotowania w celu zagwarantowania jakości produktu.
Zastosowanie
Brukselka Minute®, dzięki naturalnemu kolorowi, nienaruszonej teksturze i smakowi, gwarantuje prawdziwą przyjemność podniebienia. Doskonała do zup, zapiekanek warzywnych i sałatek oraz jako dodatek do dań głównych.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
45 kcal / 191 kj
Tłuszcz
0,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
5,6 g
W tym cukry
2,1 g
Błonnik spożywczy
3,5 g
Białka
3,1 g
Sól
0,02 g
Kwas foliowy
81,6 – 41% µg
Miejsce przetworzenia
Francja
Przechowywanie przed otwarciem
W mroźni lub zamrażalniku (-18°C): kilka miesięcy przestrzegając DLUO podanej na opakowaniu.
Nie zamrażać ponownie produktu rozmrożonego.
Przechowywanie po otwarciu
W chłodni lub lodówce (0 do +3°C): 24h
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
3083680049481
3083680566896
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami