
Czerwona kapusta z konfiturą z czarnej porzeczki
Liczba porcji
10
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Czerwona kapusta z jabłkiem
800 g
Konfitura z czarnej porzeczki
2-3 łyżki
Sok z czarnej porzeczki
100 ml
Sól
do smaku
Pieprz
do smaku
Sposób przygotowania:
Sok z czarnej porzeczki podgrzać z konfiturą i dodać rozmrożoną kapustę. Zagotować i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Sposób podania:
Można podawać udekorowane świeżym koperkiem lub natką pietruszki.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację