Grillowany bakłażan z serem feta w oliwie czosnkowej
Liczba porcji
10
Czas przygotowania
45 minut
Składniki
Bakłażany grillowane Service+
400 g
Ser feta
280 g
Natka pietruszki
1 pęczek
Ocet winny
20 ml
Sól, pieprz
do smaku
Oliwa czosnkowa lub ziołowa
do smaku
Sposób przygotowania:
Bakłażana rozmrozić, oprószyć solą i pieprzem oraz polać octem winnym. Ser feta pokroić w plastry i zrolować w bakłażana. To wszystko zalać oliwą i posypać natką pietruszki.
Sposób podania:
Odstawić do następnego dnia i serwować z pieczywem.
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację