ZIELONA MISKA Z ZIELONĄ CIECIERZYCĄ I EDAMAME
Liczba porcji
10 porcji
Czas przygotowania
20 minut
Składniki
Cieciorka Zielona Service
1000 g
Edamame Service
1000 g
Groszek cukrowy młody mrożony "Snow Peas"
300 g
Awokado
5 szt
Glony Wakame
500 g
Sezam
wg uznania
Kolendra
wg uznania
Limonka
wg uznania
Sos azjatycki
wg uznania
Sposób przygotowania:
Składniki rozmrozić wg opisu podanego na opakowaniu. Ułożyć je w pojemniku. Wodorosty Wakame nawodnić, jeśli to konieczne. Groszek snow peas przygotować wg sposobu podanego na opakowaniu i pozostawić do ostygnięcia. Resztę składników pokroić w plastry i ułożyć po kolei w miseczce.
Dodać nasiona sezamu, posiekaną kolendrę i sok z limonki.
Sposób podania:
Podawać z sosem azjatyckim (teriyaki, olej sezamowy, ocet ryżowy).
PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:
PODOBNE RECEPTURY:
ZOBACZ TEŻ POZOSTAŁE RECEPTURY:
Aplikacja B!Master
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Aplikacja B!Master to:
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację