ZIELONA MISKA Z ZIELONĄ CIECIERZYCĄ I EDAMAME

Składniki

Cieciorka Zielona Service

1000 g

Edamame Service

1000 g

Groszek cukrowy młody mrożony "Snow Peas"

300 g

Awokado

5 szt

Glony Wakame

500 g

Sezam

wg uznania

Kolendra

wg uznania

Limonka

wg uznania

Sos azjatycki

wg uznania

Liczba porcji

10 porcji

Czas przygotowania

20 minut

Składniki

Cieciorka Zielona Service

1000 g

Edamame Service

1000 g

Groszek cukrowy młody mrożony "Snow Peas"

300 g

Awokado

5 szt

Glony Wakame

500 g

Sezam

wg uznania

Kolendra

wg uznania

Limonka

wg uznania

Sos azjatycki

wg uznania

Sposób przygotowania:

Składniki rozmrozić wg opisu podanego na opakowaniu. Ułożyć je w pojemniku. Wodorosty Wakame nawodnić, jeśli to konieczne. Groszek snow peas przygotować wg sposobu podanego na opakowaniu i pozostawić do ostygnięcia. Resztę składników pokroić w plastry i ułożyć po kolei w miseczce.
Dodać nasiona sezamu, posiekaną kolendrę i sok z limonki.

Sposób podania:

Podawać z sosem azjatyckim (teriyaki, olej sezamowy, ocet ryżowy).

PRODUKTY W TEJ RECEPTURZE:

CIECIORKA ZIELONA SERVICE

EDAMAME SERVICE

GROSZEK CUKROWY MŁODY "SNOW PEAS"

Aplikacja B!Master

Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!

 

Aplikacja B!Master to: 

Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!

Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco

Baza wszystkich informacji w jednym miejscu

Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!

 

Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.

Pobierz aplikację