Pieczarki marynowane tradycyjne całe
GAMA
Masa netto
1600 g
Liczba porcji w opakowaniu
9
Masa netto po odsączeniu zalewy
960 g
data przydatności
36 miesięcy
opakowanie zbiorcze
4 szt.
Charakterystyka produktu
Pieczarki o równym kalibrze 20–30 mm, dzięki czemu są wygodne w jedzeniu. Jędrne, soczyste i aromatyczne, nie są zdominowane przez ocet.
Składniki
Pieczarki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, cebula, marchew, gorczyca, pieprz czarny, aromat, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, kwas askorbinowy – przeciwutleniacz.
Alergeny
Zawiera gorczycę i produkty zawierające gorczycę, dwutlenek siarki i siarczyny w stężeniu powyżej 10mg/kg w odniesieniu do SO2.
Sposób przygotowania
Produkt gotowy do spożycia. Wystarczy otworzyć słoik i odcedzić.
Zastosowanie
Produkt idealnie nadaje się do sałatek, w kuchni bankietowej, jako przekąska oraz w bufecie śniadaniowym.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna
38 kcal / 161 kj
Tłuszcz
0,5 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,1 g
Węglowodany
3,8 g
W tym cukry
3,8 g
Błonnik spożywczy
2,7 g
Białka
2,9 g
Sól
1 g
Miejsce przetworzenia
Polska
Przechowywanie przed otwarciem
Zgodnie z datą podaną na wieczku słoika przechowywać w suchym pomieszczeniu w temperaturze pokojowej.
Przechowywanie po otwarciu
Nasze produkty są do spożycia w ciągu maksimum 3 dni po otwarciu, pod warunkiem przechowywania w temperaturze 0-3°C i w czystym, zamkniętym pojemniku, z zachowaniem zasad higieny.
Dieta i wykluczenia
Produkt odpowiedni dla: wegan, wegetarian, fleksitarian, osób na diecie bezglutenowej.
Kod ean sztuka
kod ean karton
5900281001824
5900281011823
CHCESZ ZAMÓWIĆ PRODUKTY BONDUELLE?
Skontaktuj się z nami