Dual branding w gastro czyli dwie restauracje w jednym lokalu. Czy to się opłaca?
Chcesz obniżyć koszty prowadzenia restauracji? Zależy Ci na poszerzeniu grupy klientów? Dual branding może być rozwiązaniem dla Ciebie!
więcej
Chcesz obniżyć koszty prowadzenia restauracji? Zależy Ci na poszerzeniu grupy klientów? Dual branding może być rozwiązaniem dla Ciebie!
więcej
Wytyczne UE wprowadziły ułatwienia i elastyczność w zakresie wdrożenia HACCP, zwłaszcza dla niektórych przedsiębiorstw spożywczych – w tym restauracji. Z jakich elementów powinna składać się uproszczona dokumentacja HACCP?
więcej
Ciała obce stanowią potencjalne zagrożenie, które należy rozważyć podczas przeprowadzania analizy zagrożeń. Jakie ciała obce mogą stanowić zagrożenie w naszej restauracji? Jak je nadzorować? Na te pytania znajdziesz odpowiedzi poniżej.
więcej
W jaki sposób przeprowadzić ocenę Food Defense? Kto powinien dokonać oceny? Czego potrzebujemy? Podpowiadamy.
więcej
Restauracje wegańskie i wegetariańskie zyskują coraz większą popularność. Zastanawiasz się nad certyfikacją swojej restauracji?
więcej
Odpady to ogromny problem dla środowiska i gospodarki. BDO jest rejestrem, który ma za zadanie usprawnić gospodarkę odpadami. Kogo dotyczy?
więcej
Zastanawiasz się nad zarządzaniem gastronomią? Dowiedz się, czym dokładnie zajmuje się menedżer gastronomii.
więcej
Chcesz podnosić rentowność restauracji z dnia na dzień? Poznaj cross-selling i up-selling – skuteczne narzędzia, które pomogą Ci zrealizować ten cel!
więcej
Przygotowaliśmy dla Ciebie, „niezbędne minimum”, które musisz koniecznie przeczytać zanim zdecydujesz się podjąć współpracę z nowym dostawcą.
więcej
Chcesz prowadzić działalność cateringową? Dowiedz się, jakie wymogi musisz spełnić!
więcej
Polowanie na prezenty odciąga uwagę klientów od Twojego lokalu? Przekonaj się, że grudzień może być doskonałym czasem dla Twojego biznesu
więcej
Zainstaluj bezpłatnie już dziś i bądź na bieżąco z trendami i nowościami!
Profesjonalne receptury – więcej roślin w Twojej kuchni!
Nowości produktowe – dowiedz się pierwszy i bądź na bieżąco
Baza wszystkich informacji w jednym miejscu
Komplet potrzebnych katalogów i profesjonalnych porad zawsze pod ręką!
Rozwiązanie dla szefów kuchni, pracowników gastronomii, menedżerów gastronomii, właścicieli lokali gastronomicznych oraz osób posiadających w swojej ofercie produkty Bonduelle Food Service.
Pobierz aplikację