Bonduelle podąża za trendami, proponując innowacyjną gamę warzyw SOUS-VIDE.
Warzywa PAKOWANE PRÓŻNIOWO Bonduelle Food Service powstały z myślą o profesjonalistach z branży gastronomicznej. Zastosowanie innowacyjnego procesu SOUS-VIDE pozwoliło stworzyć gamę warzyw konserwowych w nowej jakości, zbliżonej do warzyw świeżych. Precyzyjna obróbka termiczna, podczas, której dodawana jest minimalna ilość zalewy pozwala na zachowanie naturalnych właściwości i walorów warzyw.
ZALETY WARZYW PAKOWANYCH PRÓŻNIOWO
JAKOŚĆ WARZYW ZBLIŻONA DO WARZYW ŚWIEŻYCH! | ZALETY WARZYW KONSERWOWYCH! | DBAŁOŚĆ O EKOLOGIĘ! |
• naturalny smak • intensywny kolor • chrupiącą teksturę | • łatwość przechowywania, temperatura pokojowa • długi termin przydatności • solidne opakowania, które chronią ich zawartość – małe ryzyko uszkodzenia | • mniejsze zużycie wody • mniejsza ilość odpadów • mniejszy transport |
Optymalny, nowy na polskim rynku format puszki o pojemności 3100 ml, to znacznie wiecej warzyw w porównaniu z tradycyjną puszką warzyw konserowych.
Warzywa dostępne w gamie PAKOWANYCH PRÓŻNIOWO (SOUS-VIDE):
Seler tarty PAKOWANY PRÓŻNIOWO 1900 g
Marchewka tarta PAKOWANA PRÓŻNIOWO 1750 g
Czerwona Fasola PAKOWANA PRÓŻNIOWO 2250 g
Buraczki tarte PAKOWANE PRÓŻNIOWO 1850 g
Buraczki w kostkach PAKOWANE PRÓŻNIOWO 2295 g
Buraczki w Kostkach PAKOWANE PRÓŻNIOWO 300 g
Buraczki czerwone w plastrach PAKOWANE PRÓŻNIOWO 2075 g
Biała Fasola PAKOWANA PRÓŻNIOWO 2350 g
Czerwona Fasola PAKOWANA PRÓŻNIOWO 620 g
Czerwona Fasola PAKOWANA PRÓŻNIOWO 2650 g
Cieciorka PAKOWANA PRÓŻNIOWO 310 g
Cieciorka PAKOWANA PRÓŻNIOWO 620 g